Viljandi jalgpallihalli kõrvale tuleb ööpäev läbi avatud jõusaal

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Plaani kohaselt peaks Männimäe jalgpallihalli kõrvale õige pea kerkima hakkama ärihoone, kus saab rentnikuks spordiklubide kett.
Plaani kohaselt peaks Männimäe jalgpallihalli kõrvale õige pea kerkima hakkama ärihoone, kus saab rentnikuks spordiklubide kett. Foto: Elmo Riig

Viljandisse Riia maanteele jalgpallihalli kõrvale krundile on aastaid planeeritud nii korterelamut kui ka ärihoonet, kuid ehituseni ei ole jõutud. Nüüd kavatseb maa omanik ehitada sinna maja spetsiaalselt spordiklubile 24-7 Fitness, kes soovib Viljandisse laieneda.

Osaühing Fellin Capital ostis Männimäel linnaliinibusside lõpp-peatuse kõrval tühjalt seisva Riia maantee 99 krundi hoonestusõiguse linnalt juba eelmise kümnendi alguses, kuid tegevust seal ei alustanud. 2019. aasta detsembris sai ta linnalt ehitusloa plaaniga hakata 2020. aastal rajama sinna viie- ja kahekorruselisest hoonest koosnevat kompleksi. Ehitus pidi pihta hakkama väiksemast majast, kuhu olid kavandatud äri- ja büroopinnad. Ent nagu Fellin Capitali omanik, ehitusettevõtja Kalmer Kasela nentis, plaanid muutusid ja ehitus viibis.

Nüüd alustatakse ehitust Kasela sõnul esimesel võimalusel ning praegu veel tühjale muruplatsile aadressil Riia maantee 99-a kerkib kahekorruseline, 1000-ruutmeetrise pinnaga hoone spordiklubi 24-7 Fitness vajadusi silmas pidades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles