Käsipallurid kaotasid Viimsis suurelt

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäeval Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel suure kaotuse vastu võtnud Viljandi HC vajus turniiritabelis koha võrra allapoole, neljandaks.


Harjumaal HC Viimsi / Tööriistamarketilt 30:19 lüüa saanud Viljandi HC treeneri Marko Koksi sõnul hakkas viljandlaste mängumootor tõrkuma esimese kümne minuti järel. «Kirstjan Koovit teenis 11. minutil punase kaardi ning pärast seda läks meil väga raskeks,» kõneles treener.

Neljapäeval saadud kaotusega turniiritabelis kolmanda koha konkurendile loovutanud Viljandi HC jääb HC Viimsist praegu maha punktiga, ent tal on peetud üks kohtumine vähem. Viljandlastel seisab ees mäng Põlva ja Kehraga. HC Viimsil on varuks vastasseis Aruküla / HC Tallasega, kelle viljandlased kolmapäeval kodupubliku silme all neljandas ringis 26:22 üle mängisid.

Viljandlastel on mõlemad järelejäänud põhiturniiri kohtumised koduväljakul: 21. märtsil kell 19 on tema vastane Põlva ning 28. märtsil HC Kehra.

Põhiturniiri võidu on endale kindlustanud Põlva Serviti ning teise koha HC Kehra — nemad ootavad endale poolfinaalivastast. Selged on ka neli veerandfinalisti, ent viimased voorud toovad selguse, kes kellega kolme võiduni peetavas seerias kokku läheb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles