Klubi tähistab ümmargust sünnipäeva galapeo asemel kalapeoga

Copy
 Viljandi Rotary klubi peab oma 30. sünnipäeva laupäeval Viljandi järve ääres tiheda programmiga kalapeol. Kalasuppi pakub klubi liige Kalle Kadalipp.
 Viljandi Rotary klubi peab oma 30. sünnipäeva laupäeval Viljandi järve ääres tiheda programmiga kalapeol. Kalasuppi pakub klubi liige Kalle Kadalipp. Foto: Elmo Riig

Viljandi Rotary klubi peab oma 30. sünnipäeva laupäeval Viljandi järve ääres tiheda programmiga kalapeol, millesse mahuvad rannatennis, kalasupi töötuba ja presidendi puude istutamine. Õhtu lõpeb kalapeoga sõudeellingus.

Viljandi Rotary klubi president Kristel Kesalo rääkis, et ümmargusemaid sünnipäevi on klubi ikka tähistanud, kuid nii suurelt kui nüüd pole varem ette võetud ning peopaika järve ääres ei valitud samuti juhuslikult. 

"Otsisime kohta, kuhu mahutada paarsada inimest, ja see oli üsna keeruline," rääkis Kesalo. "Klubi praegune heategevusprojekt on aga rahakogumine Viljandi sõudeklubile, et saaks soetada hädavajalikud paadid. Tahtsimegi olla pisut raamist väljas ja meil pole seekord mitte smokingipidu, vaid pisut vabam. Nii et galapeo asemel on hoopis kalapidu."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles