Meistriliiga poolfinaalmängud algasid viljandlaste võiduga

Sakala
Copy
Viljandi mängumees Mikk Varik ja Mistra puurilukk Armis Priskus võidu jooksmas.
Viljandi mängumees Mikk Varik ja Mistra puurilukk Armis Priskus võidu jooksmas. Foto: Helin Potter (Eesti käsipalliliit)

Viljandi HC võitis reedel käsipalli Eesti meistriliiga poolfinaali esimeses mängus Mistra tulemusega 22:18 (12:11).

Viljandi alustas käsipalliliidu teatel mängu agressiivselt ja seitsmendaks minutiks oli seis 4:0. Mistra avas skoori kolm minutit hiljem Arno Vare käe läbi. Esimese poolaja keskpaigaks oli seis 8:5, kuid Mistra hakkas järele tulema. Danel Žigadlo kahandas vahemaa 22. minutil ühe värava peale.

Minut hiljem tegi Ievgen Buinenko seisuks 9:9. Samalt mehelt tuli ka värav, mis viis Mistra esimest korda juhtima. 26. minutiks oli taas aga viik. Siiski mindi teisele poolajale vastu seisult 12:11, kui Hendrik Koks viimastel sekunditel oma neljanda tabamuse kirja sai. 

"Jäime realiseerimisega hätta. Rünnak oli ka täna natukene aeglane ja lahja," lausus Hendrik Koks. "Emotsiooni pealt hetkel ei oska väga midagi öelda, pigem tuleb see emotsioon pärast poolfinaalide mängimist."

Teise poolaja algul läks Viljandi kolmega ette. 40. minutil oli vahemaa juba neljaväravaline, ent 47. minutil oli seis taas pinev, 17:16. Kui Mistra jäi 16 värava peale, siis Johannes Pertelson, Kristo Voika ja Ott Varik viisid viljandlased 20. väravani. Lõpptulemuseks jäi 22:18 Viljandile.

Viljandlaste ridades jaotusid väravad üsna võrdselt: Hendrik Koks panustas viie ning Kristo Voika ja Ott Varik nelja väravaga. Mistra resultatiivseim oli Ievgen Buinenko nelja väravaga.

Teise poolfinaali teine kohtumine peetakse esmaspäeval, 8. mail Kalevi spordihallis. Pühapäeval kohtuvad esimese poolfinaali teises mängus Põlva Serviti ja SK Tapa/N. R. Energy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles