Noored vibusportlased naasevad esimeselt suurvõistluselt isiklike rekorditega

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti noorte vibulaskjate koondis Sloveenias: (vasakult) Liis Kirsch, treener Leili Kukk, Marielle Laasma, Hanna Alice Haavapuu, Tarvet Labi, Andres Sarapuu ja Patrick Järve. Noorte koondisega käis kaasas ka Viljandi spordikooli treener Aune Varik.
Eesti noorte vibulaskjate koondis Sloveenias: (vasakult) Liis Kirsch, treener Leili Kukk, Marielle Laasma, Hanna Alice Haavapuu, Tarvet Labi, Andres Sarapuu ja Patrick Järve. Noorte koondisega käis kaasas ka Viljandi spordikooli treener Aune Varik. Foto: Erakogu

Sel nädalal Sloveenias Čatežis peetaval noorte vibulaskjate grand prix esimesel etapil osalenud kuue Eesti noore vibulaskja seas oli neli Viljandi spordikooli õpilast. Lisaks esimese suurvõistluse kogemusele naasevad noored kolme isikliku rekordiga.

Viljandimaa noortest võistlesid sportvibulaskmises Andres Sarapuu ja Hanna Alice Haavapuu U-21 klassis ning Patrick Järve ja Tarvet Labi U-18 vanuseklassis. Pärnumaad esindasid Marielle Laasma U-21 ja Liis Kirsch U-18 klassis.

See oli kõikidele noortele vibulaskjatele esimene suurvõistlus, kuid sellest hoolimata suutsid nad vihmases ja tuulises Sloveenias püstitada kolm isiklikku tippmarki. Andres Sarapuu lasi kvalifikatsioonivõistlusel võimsa isikliku rekordi – 613 silma. Esimest aastat U-21 vanuseklassis võistlev Hanna Alice Haavapuu tegi kvalifikatsiooniringis oma parimaks tulemuseks 518 silma. Tarvet Labi uueks isiklikuks rekordiks sai Čatežis vormistatud 588 silma ning duell-laskmise kaotas ta vaid ühe punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles