Pelgalt soodsad hinnad viljandlasi poodi leidma ei pane

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Tallinnast Viljandisse kolinud Moevärav avas detsembris Savi tänaval Taani firmarõivaste outlet-kaupluse, kuid isegi soodsad hinnad ei ole toonud sinna eriti palju rahvast. Omanikul sulgemisplaani siiski pole, sest ta loodab, et aja jooksul leiab sinna tee järjest rohkem ostjaid.
Tallinnast Viljandisse kolinud Moevärav avas detsembris Savi tänaval Taani firmarõivaste outlet-kaupluse, kuid isegi soodsad hinnad ei ole toonud sinna eriti palju rahvast. Omanikul sulgemisplaani siiski pole, sest ta loodab, et aja jooksul leiab sinna tee järjest rohkem ostjaid. Foto: Marko Saarm

Kui aastaid tagasi olid inimesed Viljandis harjunud tänava äärde rivistunud kauplustega, siis nüüd on eeskätt rõivaste ja jalanõude müüjad koondunud kaubanduskeskustesse, mis tähendab, et väheseid üksikpoode ei osata sageli leida.

Tallinnast Viljandisse kolinud Moevärav avas detsembris Savi tänaval Taani firmarõivaste outlet-kaupluse, kuid pelgalt soodne ja kohati väga soodne hind rahvast sinna väga palju toonud ei ole. Aprilli lõpus kauplusest teksapaari soetanud klient kiitis küll pükste lõiget ja hinda, kuid tõdes, et seni polnud ta poest kuulnudki. Siiski soovis ta poekesele vastupidavust.

«Ma usun, et koht on meil hea, aga ikkagi on iga päev uusi inimesi, kes meid avastavad ja varem pole poest kuulnudki,» lausus Moevärava omanik Janet Värat ja tõdes, et kaubapäevadel ja soodusmüügi ajal on rahvast rohkem. Nagu Värat ütles, on praegu Viljandis pood ka vähe aega avatud olnud ja iga ettevõtmise algus on raske.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles