Laupäeval veereb Viljandis tuhatkond palli heategevuseks

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Tennisepallide varu on Lions-klubi Viljandi Fellin presidendi Kairit Olevi sõnul korralik. Nii palju, kui heategevuslikult müügilt pallipileteid soetatakse, kirjutatakse ka numbreid pallidele, et siis võistlusrajal kiireimad või fortuunale meelepäraseimad välja selgitada ja auhindu jagada.
Tennisepallide varu on Lions-klubi Viljandi Fellin presidendi Kairit Olevi sõnul korralik. Nii palju, kui heategevuslikult müügilt pallipileteid soetatakse, kirjutatakse ka numbreid pallidele, et siis võistlusrajal kiireimad või fortuunale meelepäraseimad välja selgitada ja auhindu jagada. Foto: Elmo Riig

Sel laupäeval tuleb Lions-klubi Viljandi Fellin korraldusel Viljandi lauluväljakul perepäev, mille lahutamatuks osaks on palliralli. Tänavu veereb sellel tuhatkond heategevusmüügilt soetatud tennisepalli Viljandimaa diabeedihaigete laste toetuseks.

Klubi organiseerib perepäeva kolmandat korda ning soovib sellega teadvustada diabeediga kaasnevaid muresid ja võimalusi ning ühtlasi seda, kuidas koos haigusega elada täisväärtuslikku elu.

Raha jõuab peredele

Heateo palle on võimalik soetada viie euro eest palliralli veebilehe kaudu reede hilisõhtuni ja kohapealt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles