Viljandi vibusportlased osalevad Eesti noortekoondise ridades tähtsal välisvõistlusel

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti koondise ridades osaleb Sloveenias noorte vibulaskjate grand prix' etapil ka neli Viljandimaa sportlast. Fotol on Eesti eelmise aasta parim noor sportvibuneiu Hanna Alice Haavapuu.
Eesti koondise ridades osaleb Sloveenias noorte vibulaskjate grand prix' etapil ka neli Viljandimaa sportlast. Fotol on Eesti eelmise aasta parim noor sportvibuneiu Hanna Alice Haavapuu. Foto: Erakogu

Sel nädalal Sloveenias Čatežis asetleidval noorte vibulaskmise grand prix' esimesel etapil osalevad Eesti kuueliikmelise koondise koosseisus neli viljandlast ja sportlastega on kaasas Viljandi treener Aune Varik. 

Viljandist kuuluvad koondisse Andres Sarapuu (sportvibu, U-21 noormehed), Hanna Alice Haavapuu (sportvibu, U-21 neiud), Patrick Järve (sportvibu, U-18 noormehed) ja Tarvet Labi (sportvibu, U-18 noormehed). Ülejäänud kaks koondise liiget on Marielle Laasma (sportvibu, U-21 neiud) ja Liis Kirsch (sportvibu, U-18 neiud) Pärnumaalt.

Eesti vibuliidu teatel on see noortekoondisele pärast mitmeaastast pausi oluline välisvõistlus ning peale on kasvanud lootustandvad vibulaskurid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles