94. ümber Viljandi järve jooksu kiireim eestlane oli pikamaajooksja Leonid Latsepov 37.20-ga. Nagu Latsepov nentis, siis jooksu võitnud Keenia jooksja kannul ta püsida ei jõudnud, aga võitu kavatseb siia veel püüdma tulla.
94. ümber Viljandi järve jooksu kiireim eestlane oli pikamaajooksja Leonid Latsepov 37.20-ga. Nagu Latsepov nentis, siis jooksu võitnud Keenia jooksja kannul ta püsida ei jõudnud, aga võitu kavatseb siia veel püüdma tulla. Foto: Marko Saarm

94. Viljandi järvejooksul võidutses esmakordselt järvejooksul startinud Keenia jooksja, Tartu ülikooli akadeemilist spordiklubi esindanud Solomon Gachoka Kagimbi, kes näitas konkurentidele kandu juba avameetritel ning finišeerus ajaga 36.14. Tema järel platseerus ajaga 37.20 suurjooksu kiireim eestlane, pikamaajooksja Leonid Latsepov, kes jooksis hiljuti Hamburgi maratonil Eesti maratoniajaloo neljanda kiireima aja. Küll aga nentis Latsepov, et Keenia jooksjale seekord sappa võtta ei jõudnud, ent suurjooksu võitu tuleb ta siia veel püüdma.


Kommentaarid
Copy