PÕHJA-SAKALA VALD Võhma ebaseaduslik prügila läheb koristamisele ning kaamera valvsa silma alla (1)

Copy
Võhma jäätmejaama taha aastate eest ladestatud lammutusjäätmete ümber on tekkinud prügimägi, mida seal sugugi olla ei tohiks.
Võhma jäätmejaama taha aastate eest ladestatud lammutusjäätmete ümber on tekkinud prügimägi, mida seal sugugi olla ei tohiks. Foto: Elmo Riig

Võhma jäätmejaama tagusele platsile on aastate eest veetud lammutus- ja ehitusjäätmeid ning aja jooksul viidud muudki prügi. Ebaseaduslik prügila läheb likvideerimisele ning selle juurdepääsuteele seatakse turvakaamera.

Eesti Keskkonnateenuste hallatava jäätmejaama kõrvalt läheb kruusatee jäätmejaama aiaga ümbritsestud kompleksi taha, kus esmapilgul tundub olevat prügimägi. Ainult et Võhmas ei ole ühtegi ametlikku prügimäge ning kõnealune lammutusjäätmeid ja muud prahti täis plats pole muud kui lihtsalt ebaseaduslik prügistamine. Lisaks keskkonna reostamisele on muist prügi ohtlik nii inimestele kui loomadele, sest klaasikillud võivad astujat vigastada.

Olukorrale on aeg-ajalt tähelepanu juhitud ka Võhma elanike ühismeediagrupis, ametlikult pole aga sellele seni suuremat tähelepanu pööratud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles