Uus baar seab end Viljandis sisse

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Arles Kangus (tagaplaanil) tutvustas, et Magnus Kampus on unenäolise Viljandi unenäoline rokkbänd. Tema mängib selles kitarre ja laulab. Koosseisu kuuluvad veel Eero Talisainen (basskitarr, kitarr, vokaal) ja  Andres Linnupuu (trummid, ideed).
 
Arles Kangus (tagaplaanil) tutvustas, et Magnus Kampus on unenäolise Viljandi unenäoline rokkbänd. Tema mängib selles kitarre ja laulab. Koosseisu kuuluvad veel Eero Talisainen (basskitarr, kitarr, vokaal) ja  Andres Linnupuu (trummid, ideed).  Foto: Erakogu

Järgmisel nädalal toimuv pidu on tunnistuseks, et üha kindlamalt seab Viljandis Koidu tänaval end sisse baar Konservatoorium.

"Mul on kogu aeg idee olnud midagi sellist Viljandisse teha," ütles koha omanik Martti Muda. Ta rääkis, et muidu on kontserdikohad meil enamasti suured, kuid Koservatoorium on väiksemale seltskonnale, mahutades sadakond inimest. Sellele arvule andis kinnitust Psühhoterrori kontser, mida käis kuulamas 80 inimest. "Siis sai veel liikuda, aga üldse mahub sadakond jah, muidu läheb liiga umbseks," ütles ta.

Viimase poole aasta jooksul on Konservatooriumis, mis sai oma nime selle järgi, et asub vanas konservitehases, olnud kolm-neli kontserti. Praegu ongi see vaid kontserdikoht ja avatud siis, kui miskit toimub, aga hiljem võiks Muda sõnul seda ka muul ajal lahti hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles