Heimtali kooli õpilaste minifirma kuulub Eesti paremikku

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Heimtali põhikooli poiste minifirma Puit ja Sepis sai minifirmade võistlusel kõrge teise kohta. 
Heimtali põhikooli poiste minifirma Puit ja Sepis sai minifirmade võistlusel kõrge teise kohta. Foto: Marko Saarm

Heimtali põhikooli õpilaste minifirma Puit ja Sepis võitis teise koha VII–IX klasside võistlusel, millel selgitati välja Eesti parimad minifirmad.

Eesti ettevõtlusõppe eestvedaja Junior Achievement tunnustas üheksandat aastat Eesti parimaid minifirmasid ehk VII–IX klasside õpilaste loodud esimesi ettevõtteid. Tänavu oli tiitlipüüdjaid 12 ning võitja selgitati välja SEB innovatsioonikeskuses korraldatud finaalvõistlusel.

Heimtali põhikooli VIII klassi noored Märt Kannel, Oskar Link ja Martin Mändoja on kooli sepi- ja puidukojas veetnud lugematu arv tunde ning minifirma Puit ja Sepis alt meisterdanud ahjuroope, lilleampleid, rehvipurustajaid, võinuge ja muud tarvilikku.

Nagu Sakala jaanuaris kirjutas, siis eelmise aasta novembris registreerisid nad firma nimega Puid ja Sepis ametlikult ning see tagas ka võimaluse osaleda minifirmade võistlusel. Õpilasfirma loomise mõtte oli poistele välja pakkunud Heimtali kooli käsitööõpetaja Tarvo Prinzmann, kes on koos ettevõtlus- ja majandusõpetaja Mati Ruuliga nende juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles