Tunamullune Eesti meister tänavu medalimängu ei sekku

Priscilla Õmblus
Copy
Meeskond Viljandi Lauatenniseklubi Sakala/EHL PROFILES (vasakult): Rivo Saaremäe, Mihkel Pae, Madis Moos ja Valdas Martinkus.
Meeskond Viljandi Lauatenniseklubi Sakala/EHL PROFILES (vasakult): Rivo Saaremäe, Mihkel Pae, Madis Moos ja Valdas Martinkus. Foto: Erakogu

Eelmisel laupäeval mängiti Tallinnas Kristiine spordihallis Eesti lauatennise meistriliiga põhiturniiri kolm viimast vooru, milles selgusid play-off-turniirile pääsejad. Viljandi esindusmeeskonnal tuli seekord leppida põhiturniiril viienda kohaga ning ta jäi esimesena medalite pärast mängima minevate meeskondade nimekirjast välja.

"Meie selge eesmärk oli mängida medalitele," nentis Sakala lauatenniseklubi president Peeter Allikoja, tuletades meelde, et jutt käib 2020. ja 2021. aasta Eesti meistrist. Ta tõdes, et meistriliiga tase on tunduvalt tõusnud ning pisut oli ka ebaõnne.

Nagu ütles Peeter Allikoja, siis mängis esindusmeeskond Viljandi Lauatenniseklubi Sakala/EHL PROFILES parimas koosseisus: treener Rivo Saaremäe, Valdas Martinkus, Mihkel Pae ja Madis Moos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles