"Kiirustan tööle." "Kassil on pojad." Liiklustalgud on toonud nii hoiatusi kui trahve (1)

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Neljapäeval jälgisid talgute korras liiklust politseinikud Sille Kokarev ja Kuno Ingermann. Esimese paari tunniga tuli neil teha hoiatus kuuele kiirust ületanud juhile.
Neljapäeval jälgisid talgute korras liiklust politseinikud Sille Kokarev ja Kuno Ingermann. Esimese paari tunniga tuli neil teha hoiatus kuuele kiirust ületanud juhile. Foto: Elmo Riig

Kui möödunud aastal kestsid politsei liiklustalgud ühe päeva, siis tänavu kontrollivad patrullid piirkiiruse järgimist kogu nädala vältel. Esimene nädala pool on toonud nii hoiatusi kui trahve, kuid suurem talgutöö ootab alles ees.

Viljandimaa patrullitalituse juht Silver Simuste selgitas, et möödunud aastatel on liiklustalgud kestnud ainut ühe päeva ning siis on olnud politseinike hulk lühikese aja jooksul tänavatel suurem. "Seekord otsustas politsei- ja piirivalveamet, et talguid tehakse terve nädala ja see peaks andma pikaajalisema puudutuse.”

Nagu rääkis Simuste, siis möödunud aastal katsusid politseinikud lühikese ajaga läbi käia võimalikult palju kohti, mis inimesed olid liiklustalgute veebilehel üles andnud. "Aga selle lühikese aja, kui me neis kohtades olime, ei pruukinudki seal parasjagu liiklust olla. Kui me käime nädala jooksul mitu korda samas kohas, siis võib saada hoopis teistsuguse pildi."

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles