Muusikud tervitavad linlasi üllatavates paikades

Priscilla Õmblus
Copy
Ka varem on muusikud festivali "Jazzkaar" linnaruumiprojektis üles astunud pisut üllatuslikes kohtades, näiteks spordisaalis.
Ka varem on muusikud festivali "Jazzkaar" linnaruumiprojektis üles astunud pisut üllatuslikes kohtades, näiteks spordisaalis. Foto: EVE NAABER

Täna võib kuulda ja näha muusikuid Viljandis pisut üllatavates paikades pilli mängimas: "Jazzkaare" festivali linnaruumiprojekt toob nad näiteks turule, haiglasse ja lasteaeda esinema.

"Jazzkaare" põhiprogramm saab alguse pühapäeval, aga linnaruumiprojekt startis juba teisipäeval. See on festivali osa 14. korda ning igal aastal on kontserdid jõudnud kümnetesse põnevatesse paikadesse. Avalikud innaruumiprojekti kontserdid algasid kolmapäeval Tartust, liiguvad seejärel Viljandisse ja Pärnusse ning uue nädala alguses pealinna.

Viljandis alustasid esinejad muusikatuuri kell 9.30 Viljandi turuplatsil. Seejärel peetakse kaks üllatusesinemist kahes lasteaias ja ühes koolis – programmis on täpne asukoht jäetud üllatuseks ja märgitud üritus kinniseks. Kell 13 annavad džässmuusikud tasuta kontserdi kohvikus Fellin, seejärel kell 14.30 on nad Viljandi haiglas. Kell 15.30 esinevad muusikud kultuuriakadeemias, tunni pärast Sakala toimetuses ning kell 17.30 astuvad üles Centrumi kaubanduskeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles