Täna sai alguse üle-eestiline jooksunädal

Sakala
Copy
Viljandis saab jooksutreeningutega ühineda 20. aprillil linnastaadionil ja 21. aprillil Holstre-Polli keskuse ees. 
Viljandis saab jooksutreeningutega ühineda 20. aprillil linnastaadionil ja 21. aprillil Holstre-Polli keskuse ees. Foto: Marko Saarm

Täna, 17. aprillil stardib Eesti Terviseradade eestvedamisel taas üle-eestiline jooksunädal, mille kestel annavad tippjuhendajad poolsada tasuta treeningut. Treeningutele on oodatud nii jooksuga alustajad kui ka harrastusjooksjad. 

Viljandimaal on jooksutrennid 20. aprillil kell 18 Viljandi staadionil Einar Kaigase juhendamisel ja 21. aprillil kell 18 Holstre-Polli keskuse ees Keio Kitse ja Kaisa Raja juhendamisel. 

Treeningud antakse 23. aprillini ka Tallinnas, Tartus, Pärnus, Rakveres, Narvas, Jõhvis, Võrus, Põlvas, Raplas, Haapsalus, Saaremaal, Hiiumaal ja teistes Eestimaa paikades.

Treeningutele on oodatud igas vanuses liikumishuvilised ning neil antakse nõu, kuidas jooksutrenni alustada, milliseid harjutusi trenni eel ja järel teha ning kuidas oma entusiasmi hooaja lõpuni hoida. Trennis osalemiseks pole vaja teha muud kui tulla viis minutit enne jooksutunni algust kohtumispaika. 

Eesti Terviseradade juhataja Assar Jõepera sõnul on huvi jooksunädala treeningute vastu väga suur. "Eelmisel aastal jooksunädala ajal toimunud 20 tasuta trenni osutusid väga populaarseks. Nii otsustasime sel kevadel, kui tähistame liikumisaastat, tasuta trennide hulka kasvatada ning anda 46 treeningut Narvast Kuressaareni ja Haapsalust Võruni," rääkis Jõepera. "Just nüüd, kui kevad on täies hoos, on õige aeg jooksutossud kapist välja võtta ja rajale suunduda." 

Tasuta jooksutrennide kava on veebilehel terviserajad.ee. Lisaks saab jooksunädalal silma peal hoida Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles