Rasmus Ots Balti liiga hõbedast: iga mäng oli kulla hinnaga

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Nädalavahetusel kulmineerus Põlva Mesikäpa hallis käsipalli Balti liiga. Viljandi HC tõi koju hõbedase karika. 
Nädalavahetusel kulmineerus Põlva Mesikäpa hallis käsipalli Balti liiga. Viljandi HC tõi koju hõbedase karika. Foto: Helin Potter

Nädalavahetusel kulmineerus Põlva Mesikäpa hallis käsipalli Balti liiga. Viljandi HC-l ei õnnestunud tiitlit kaitsta ning ta krooniti Põlva Serviti järel tänavu Baltikumi paremuselt teiseks klubiks. Nagu kinnitasid Viljandi HC peatreener Marko Koks ja väravavaht Rasmus Ots, oli see ikkagi hõbeda võit, mitte kulla kaotus.

Põlva Mesikäpa hallis algas täismaja ja trummipõrina saatel kohtumine võõrustajate domineerimisel. Viljandlastel ei õnnestunud kuidagi Serviti kaitset lahti muukida ning viiendal minutil läksid põlvakad järjekordsest kiirrünnakust 5:1 juhtima.

Kuigi vahe suuremaks ei läinud, suutsid Serviti mehed Eston Varuski tõrjete toel Jürgen Rooba värava järel poolaja keskpaigaks siiski 9:5 edu säilitada. Esimese perioodi lõpp kulges samasuguse stsenaariumi järgi, Põlva mehed realiseerid viskeid paremini ning võtsid pausiks kaasa 15:11 edu. Põhiline vahe tiimidel tuli just viskeprotsendist, mis koduvõistkonnal oli 68 ja külalistel 52.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles