Kingitus, millest linnavalitsus ära ütles, otsib kohta eramaal

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Et heategevusliku klubi soov linnale roosipeenart kinkida tähendanuks ka kümneaastast hoolduskohustust, jäi plaan katki. Foto on illustratiivne.
Et heategevusliku klubi soov linnale roosipeenart kinkida tähendanuks ka kümneaastast hoolduskohustust, jäi plaan katki. Foto on illustratiivne. Foto: Sille Annuk

Soov linnale oma 30 aasta juubeli puhul roosipeenart kinkida läks heategevuslikul Zonta Viljandi klubil luhta, sest see tähendanuks ka kümneaastast peenra hooldamise kohustust. Klubi on valmis peenra rajama eramaale, et linlastele ikkagi silmailu pakkuda.

Klubi kümmet hooldusaastat selle presidendi Tiia Lehtmetsa sõnul lubada ei saa, kas või seepärast, et liikmete seas on palju pensionäre. Siiski mõeldi, et ehk on kuskil linnas sobiliku eramaa omanikke, kes peenart tahaksid, sest klubi oleks endiselt valmis linnarahvale oma juubelikingiks mõeldud peenra rajamise kulud enda kanda võtma.

Lehtmets rääkis, et peenar oli mõeldud linnarahvast rõõmustama, sest inimestele ollakse tänu võlgu: kõik oma projektid teeb klubi heategevuslikest tuludest ja toimetab oma rahakoti peal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles