Jäätisekohvik ja teised kuulutavad kevade saabumist

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Eesotsas sel nädalal avatud Paala järve äärse jäätisekohvikuga Suvi kuulutavad toidukohtade suveterrassid välja kevadhooaja.
Eesotsas sel nädalal avatud Paala järve äärse jäätisekohvikuga Suvi kuulutavad toidukohtade suveterrassid välja kevadhooaja. Foto: Marko Saarm

Paalalinna järve äärset kohvikut Suvi avamisvalmis seades märkis selle omanik Hedli Kivilaan, et kutsub kohta hellitavalt kevadekuulutajaks. Selle müügiluuk avati kolmapäeval. Seda, et soojad ilmad on saabunud, võib näha ka teistest kohvikutest, sest nii mõnigi on juba toolid ja lauad õue seadunud ning päikselise ilmaga on need kohad klientide seas nõutud.

"Väga hästi läks ja õhtul oli pikk järjekord," ütles Kivilaan esimese õhtu kohta, mil jäätisekohvik oli avatud. Siiski neljapäev nii head müüki ilma tõttu ei tõotanud. "Peame vanajumalaga pitsi võtma, nagu öeldakse," sõnas ta.

Jäätisekohvikus saab kliendidteenindaja tööga käe valgeks neli kuni viis inimest, enamasti kooliõpilased. Kivilaane sõnul mängib graafikute tegemises rolli see, mis ajal noortel kool läbi saab, aga ega nad päris täiskohaga olla tahagi ja valivad suviseks koormuseks pigem pool või kolmveerand kohta. Praeguseks on kõik töötajad juba kirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles