Järveäärsed padeliväljakud valmivad suve hakuks

Priscilla Õmblus
Copy
Lume sulamisega algas Viljandi kunstmuru­staadioni kõrval tenniseväljakute vahetus läheduses padeliväljakute ehitamine. Neli välisväljakut peaksid valmima juunis.
Lume sulamisega algas Viljandi kunstmuru­staadioni kõrval tenniseväljakute vahetus läheduses padeliväljakute ehitamine. Neli välisväljakut peaksid valmima juunis. Foto: Marko Saarm

Suvel saab Viljandi järve ääres tennise ja rannatennise kõrval harrastada uut reketiala padelit. Kevadiste ilmade saabumisega on padeliväljakute ehitus õige hoo sisse saanud ning valmima peaksid need juunis.

Sellest, et huvi padeli mängimise vastu on suur, annab aimu asjaolu, et kuigi alles algasid kaevetööd, on suveks väljakutele kavandatud treeninglaagreid. «Praegu kaevatakse vundamendiauke, järgmisel nädalal on vaiamistööd, siis vundamendivalu, siis kuivab betoon kaks nädalat ja siis saab asfaldi peale panna,» loetles üks padeliväljakute rajamise eestvedajatest, osaühingu Tennisekeskus esindaja Ott Ahonen.

Tema selgitusel eristuvad Viljandisse rajatavad väljakud teistest omataolistest aluspõhja poolest: kunstmuru asemel laiub neil vaipkate. «Usume, et kunstmuru ei ole kõge parem spordiväljaku kate,» rääkis Ahonen. «Seal on vaipkate täitematerjaliga: õhuke kiht keraamilist liivatäidet.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles