Pikk nädalavahetus tegi lihalettidel puhta vuugi ja pani linna šašlõki järele lõhnama

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Pärast pikka nädalavahetust haigutas Jaani Lihapoodide grill-lihalettidel tühjus ja samasugune olukord valitses teisteski kauplustes.
Pärast pikka nädalavahetust haigutas Jaani Lihapoodide grill-lihalettidel tühjus ja samasugune olukord valitses teisteski kauplustes. Foto: Marko Saarm

Ülestõusmispühade nädalavahetus, mis tõi kaasa esimese kevadsooja, pani alguse grillihooajale ning Viljandis osteti lihaletid vaat et täiesti tühjaks.

«Ilm teeb oma. Kel ikka aiamaalapp on ja reha kuuris, siis ega ta reha enne välja võta, kui grilli soojaks laseb,» lausus Jaani Lihapoe omanik Tõnu Roslender ning tõdes, et nädalavahetusel oli Viljandi šašlõkilõhna täis.

Letid osteti tühjaks

Seekord langesid esimesed päris kevadised ilmad ja pikk nädalavahetus kokku ning nagu lihapoodnik ütles, oleks võinud ka topelt varusid olla, aga aluseks sai võetud eelmise aasta lihavõtteaeg. «Mõtlesime, et kuna hinnad on kallimaks läinud, hoiavad inimesed ostmise pealt tagasi ja kui natuke jääbki liha üle, ei ole hullu.» Selgus aga, et laupäeva õhtuks olid letid peaaegu tühjad mõlemas Viljandi poes ja ka Tallinna Pirita kaupluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles