Peatreener Tauno Lipp 1:1 pronksiseeriast: vormistamine on kõige raskem

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Võrkpalliklubi meeskond läks laupäeval esiliiga pronksiseeriat juhtima, pühapäeval kallutas Selver Tallinn Spordikool seeria viiki. Pronksmedalist selgub kolmapäeval Viljandis.
Viljandi Võrkpalliklubi meeskond läks laupäeval esiliiga pronksiseeriat juhtima, pühapäeval kallutas Selver Tallinn Spordikool seeria viiki. Pronksmedalist selgub kolmapäeval Viljandis. Foto: Marko Saarm

Et Eesti meeste võrkpalli esiliiga kahe võiduni peetav pronksiseeria pühapäeval Viljandis lõppu ei saanud, ootab Viljandi Võrkpalliklubi kolmapäeval Selver Tallinn Spordikooliga ees otsustav, kolmas mäng. Meeskonna peatreeneri Tauno Lipu sõnul tuleb tõeliselt põnev lahing, sest väljakul on kaks võrdset.

"Spordis on vormistamine kõige raskem tegevus üldse: kui vormistama lähed, hakkavad igasugused mõtted tekkima," nentis Lipp. "Meil oli tegelikult see võimalus, aga tagant tulijatel on eelis – selle nahka üldiselt need mängud lähevad."

Siinkohal pidas ta silmas pühapäevast kodumängu, millele Viljandi esindus läks vastu laupäeval võõrsil võetud 3:1 võiduga. Samade geiminumbritega kallutas vastane seeria viiki. "Nüüd oleme viigis. Võidab see, kes on kõvem. Mõlemad meeskonnad oskavad võrkpalli mängida, väljakul on vastamisi kaks võrdset meeskonda."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles