Tänaval vedelevad teadmata päritolu metallist laastud lõhkusid Viljandis rehve (3)

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Reede lõunaks oli Reinu tee põik metallist laastudest ära puhastatud, nende päritolu on esialgu veel teadmata.
Reede lõunaks oli Reinu tee põik metallist laastudest ära puhastatud, nende päritolu on esialgu veel teadmata. Foto: Marko Saarm

Vahetult enne pühi avastasid mitmed Viljandis Reinu tee kandis sõitnud inimesed, et nende rehvidesse on tunginud teravate otstega spiraalsed metallist laastud. Juhtunust kuuldes tellis linnavalitsus kohe tänava puhastamise, praegu ei ole aga teada, kust laastud võisid pärit olla.

Viljandis elav Laido Valdvee avastas neljapäeval, et tema auto rehvid on teravaotsalisi metallitükke täis. Ta jagas oma kogemust ka sotsiaalmeedias ning tema postitatud piltidelt võib näha, kuidas rehvid on tihedalt metallitükke täis. Valdvee sõnas Sakalale juhtunu kommentaariks, et tükke oli kõikides rehvides võrdlemisi palju, ent esialgu tundub, et ükski rehv päris katki siiski ei läinud. "Mul võis sellega vedada, et alles pühapäeval panin uued, sügava mustriga rehvid alla ning need kruvikujulised laastud ei keeranud ennast lihtsalt piisavalt sügavale," arvas Valdvee. "Pumpasin reedel rehvid igaks juhuks täiesti täis ning eks näis, kas peavad õhku ja kui kaua."

Valdvee ei osanud täpselt öelda, millega spiraalsete metallitükkide näol, mida tal on terve purgitäis, võiks täpselt tegu olla, ning esialgu ei osanud ta ka arvata, kust ta soovimatu kingituse oma rehvidesse üldse sai. Pärast sotsiaalmeediasse postitamist hakkasid aga teisedki inimesed oma kogemusi jagama ning ühiselt jõuti kiiresti järeldusele, et nende algallikas on Reinu tee põik.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles