Viljandi linnavalitsus sõlmis lepingu Männimäe trikipargi rajamiseks

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Projekteeritava pargi esialgne kavand
Projekteeritava pargi esialgne kavand Foto: Viljandi linnavalitsus

Viljandi linnavalitsus andis pressiteate vahendusel teada, et sõlmis Männimäe trikipargi ehitamiseks lepingu osaühinguga Gruuvi Grupp.

Lepingu järgi kujundab ja ehitab Gruuvi Grupp Riia maantee 87 kinnistule erinevaid kasutajarühmi ja nende turvalisust arvesse võtva ning Eesti ilmastikku sobiliku trikipargi. Seal saab sõita rula, BMX-ratta, rulluiskude ja tõukerattaga, teha trikke ning korraldada treeninguid ja vaatemängulisi võistlusi.

Viljandi abilinnapea Kalvi Märtini sõnul oli rulapark Männimäel amortiseerunud ning vajas uuenduskuuri.

"Plats on linnavalitsuse poolt ehituseks valmis lähipäevil, ehitustöödega tuleb töövõtjal alustada hiljemalt 15. mail ning kui kõik läheb plaanipäraselt, peaksid 11. augustist kõik huvilised rulapargis sõita saama," lisas Märtin.

Rulapargi hind on 195 740 eurot, millele lisandub käibemaks. Viljandi linnavalitsus on saanud pargi rajamise projektiks 119 140 eurot toetust meetmest "Maakondade arengustrateegiate elluviimise toetusmeede". Ülejäänud osas rahastatakse projekti linnaeelarvest. Hanke võitnud osaühing Gruuvi Grupp on projekteerinud ja ehitanud ka Tondiraba pargi trikipargi Tallinnas. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles