Mullune võitjameeskond mängib tänavu pronksile

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Võrkpalliklubi meeskonnal tuli Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria kahes kohtumises tunnistada 3:1 BMF/Rakvere Võrkpalliklubi paremust ning ta jätkab pronksiseerias, samal ajal kui mullune hõbe mängib finaalis.
Viljandi Võrkpalliklubi meeskonnal tuli Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria kahes kohtumises tunnistada 3:1 BMF/Rakvere Võrkpalliklubi paremust ning ta jätkab pronksiseerias, samal ajal kui mullune hõbe mängib finaalis. Foto: Marko Saarm

Rakveres selgus laupäeval meeste esiliiga teine finalist: BMF / Rakvere Võrkpalliklubi, kes mullu pidi meistrivõistluste finaalis Viljandi Võrkpalliklubile alla vanduma, võitis seekord teda ka teises poolfinaalseeria kohtumises ning saatis ta sellega pronksimängudele.

Viljandi Võrkpalliklubi peatreener Tauno Lipp ei salanud, et meel on pärast kaotust mõru. «Aga selline see sport juba kord on ja see on ka põhjus, miks ma sporti ja võrkpalli nii väga armastan: kord oled tipus ja lilledes, teine hetk aga kurvalt mudas,» rääkis ta. «Oluline on aga see, milline sa järgmisel päeval välja näed.»

Lipp nentis, et olenemata võitudest ja kaotustest tuleb edasi liikuda ja pea püsti hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles