Eesti Hoki ja Viljandimaa ettevõte Vestman Energia kingivad Ukraina põgenikele 1500 Ukraina koondise mängude piletit

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Robert Rooba on praegu Eesti tuntuim jäähokimängija.
Robert Rooba on praegu Eesti tuntuim jäähokimängija. Foto: Sander Ilvest

TV3 andis teada, et Eesti Hoki ning Viljandimaa aktsiaseltsi Vestman Energia gruppi kuuluvad ettevõtted Metsamaahalduse aktsiaselts, osaühing Thorsten ja osaühing EJHL Kinnisvara kingivad piletipaketi "Mängumees" kaudu Eestis viibivatele Ukraina sõjapõgenikele 1500 piletit Ukraina koondise mängudele aprillis Tallinnas asetleidval maailmameistrivõistluste turniiril.

"Positiivsed sportlikud emotsioonid kannustavad meid kõiki! Meil on väga hea meel teha koostööd Eesti Hokiga, et Eestis viibivad ukrainlased saaksid kaasa elada oma meeskonna mängudele MM-il. Hoiame kõik Eesti ja Ukraina sõprust!" toonitas Vestman Energia oma pöördumises.

Eesti Hoki pakub kõikidele hea tahtega inimestele ja ettevõtetele võimalust soetada jäähoki maailmameistrivõistluste "Mängumehe" piletipakette, et kutsuda Eestis viibivaid ukrainlasi oma koondisele kaasa elama.

23.–29. aprillini tuleb Tallinnas Tondiraba jäähallis maailmameistrivõistluste esimese divisjoni B-grupi turniir, millel osalevad Eesti, Ukraina, Jaapani, Hiina, Hollandi ja Serbia koondis. Ukraina meeskond kohtub 23. aprillil Hiina, 24. aprillil Serbia, 27. aprillil Hollandi ja 29. aprillil Jaapaniga.

"Mängumehe" piletipakette ei ole võimalik soetada 26. aprillil toimuvale Eesti ja Ukraina mängule.

Maailmameistrivõistluste esimese divisjoni B-grupi turniiri piletid on müügil Piletitaskus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles