Turvavööta sõitjaid jagub Viljandi tänavaile ohtralt

Hans Väre
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üleeile pidasid politseinikud Riia maanteel ja Vaksali tänaval kinni üle paarikümne auto, mille juht või sõitjad polnud kinnitanud turvavööd, ehkki õnnetuse korral võib just see päästa nende elu.
Üleeile pidasid politseinikud Riia maanteel ja Vaksali tänaval kinni üle paarikümne auto, mille juht või sõitjad polnud kinnitanud turvavööd, ehkki õnnetuse korral võib just see päästa nende elu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeva pärastlõunal istus Viljandi politseinik Kaitho Pilt elava liiklusega Vaksali tänava ääres eravärvides autos ja teatas raadio teel eemal asuvatele patrullidele, milline auto tuleks kinni pidada.

«Taga istuval proual turvavöö peal, aga tuletage talle meelde, et kui ta hoiab seda käega kehast eemal, pole sellest kasu. Sinakas Mercedese buss, läheb Männimäele, juhil ja kaassõitjal turvavöö lahti. Rohekas Toyota, kontrollige tagaistuja turvavarustust,» kostab raadiojaamadest.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles