Põhja-Sakala vald alustab uut õppeaastat kolme lasteaiarühma võrra rikkamana

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Võhma lasteaeda otsitakse töötajaid 6,3 ametikohale. Nii palju seetõttu, et sügisel avatakse seal uus rühm. Viimati täienes see lasteaed ühe rühmaga 2015. aastal.
Võhma lasteaeda otsitakse töötajaid 6,3 ametikohale. Nii palju seetõttu, et sügisel avatakse seal uus rühm. Viimati täienes see lasteaed ühe rühmaga 2015. aastal. Foto: Marko Saarm

Võhma kool ja lasteaed vajavad töötajaid kokku ligikaudu 12 ametikoha täitmiseks, see aga ei tähenda, et hulk inimesi oleks lahkumisavalduse lauale pannud. Käib igakevadine värbamine ning sedapuhku vajatakse tööjõudu ka lasteaia lisarühma avamiseks.

Nagu ütles Põhja-Sakala abivallavanem Kaie Toobal, pole selles, et Võhma kool ja lasteaed praegu personali otsivad, midagi tavapäratut. «Kevadel otsivad kõik haridusasutused endale personali, sest on neid, kellel on aastane leping või kes ei vasta kvalifikatsiooninõuetele, ja nendele kohtadele tuleb uuesti konkurss korraldada.»

Võhma kooli ja lasteaeda otsitakse järgmiseks õppeaastaks töötajaid ligi 12 ametikohale: lasteaeda rühmaõpetajaid, sõimerühmaõpetajaid ja õpetaja abi ning kooli inglise keele, matemaatika ja loodusainete õpetajat, sotsiaalpedagoogi, logopeedi ja eripedagoogi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles