Viljandi maadlusnoored tõid Euroopa suurimalt turniirilt korraliku medalisaagi

Jaanek Lips
, Tuleviku maadlusklubi liige
Copy

Nädalavahetusel 32 riigi rohkem kui 2000 sportlase osavõtul Unibet Arenal asetleidnud Euroopa suurimalt maadlusturniirilt "Tallinn Open" napsasid Viljandi spordikoolis harjutavad noored viis auhinnaväärilist kohta ning parimana võitis Liy-Ann Kiipus teist aastat järjest kuldmedali.

Talle assisteerisid Tuleviku klubist Tristan Aleksandrov kolmanda, Daniel Jasnov neljanda ja Jürgen Lips kuuenda kohaga ning pronksmedalile tuli ka Väike-Maarja klubi esindav, ent Viljandi spordikoolis harjutav Anu-Liis Raudsepp.

2010. aastal sündinud tüdrukute kuni 32 kg kaaluklassis kümne konkurendi hulgas maadelnud Liy-Ann Kiipus pidas neli võidukat kohtumist. Kõigepealt kogus ta kümme vastuseta punkti Soome maadleja Rianna Tirkkoneni vastu. Teises voorus ei olnud Jõgeva tüdrukul Romina Rosinal tema tehnikale vastust. Kolmandas kvalifikatsiooniringis seljatas ta juba maadlusaja esimeses pooles teise Soome tüdruku Eevi Takku. Finaalkohtumist Pärnumaa Lääneranna esindaja Marleen Takiga alustas Kiipus enesekindlalt, noppides kahe kaupa tehnilisi punkte. Tema ainuke täisajaga kohumine lõppes kaheksapunktilise eduga, nii et ta ei loovutanud vastasele ainsatki punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles