Rahatargad mulgid toovad Pinskale investeerimisest kõnelejate koorekihi

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Mullusel rahatarkuse õhtul jagas Marek Naarise eestvõttel lugu oma teekonnast Investeerimishundi nime taha peituv rahatark. Ka tänavu on oodata paari-kolme maskis külalist.
Mullusel rahatarkuse õhtul jagas Marek Naarise eestvõttel lugu oma teekonnast Investeerimishundi nime taha peituv rahatark. Ka tänavu on oodata paari-kolme maskis külalist. Foto: Markus Mangusson

Paari aasta eest asutatud Mulgi rahatarkuse klubi on kõvasti hoogu juurde saanud. Tänavu juunis korraldatakse teine suur rahatarkuse õhtu, sedakorda Pinskal. Lisaks on klubi eestvedajad kogunud tuntust rahatarkusest kõnelejana.

«Oleme mõelnud seda õhtut kahes võtmes. Ühelt poolt tahame pakkuda meelelahutuslikku haridusvormi, kus saab läbi valu või rõõmu õppida: kui näiteks ollakse oma elus sellises kohas, et tarvis on teha muudatusi, või siis inspireerib suunda muutma keegi, kelle looga saab ennast samastada,» rääkis klubi üks asutajaid Marek Naaris. «Teisalt tahame julgustada inimesi ennast selle teemaga kurssi viima ja harima, sest see on kõigile elus oluline.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles