Neljapäeval pisikooli sulgemist otsustama asuvad poliitikud ei avalda oma valikut

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Praegu veel Leie koolis õppivatel lastel tuleks volikogule esitatud eelnõu kohaselt sügisel kooli vahetada. Täna õpib Leie koolis 18 last.
Praegu veel Leie koolis õppivatel lastel tuleks volikogule esitatud eelnõu kohaselt sügisel kooli vahetada. Täna õpib Leie koolis 18 last. Foto: Marko Saarm

Teisipäeval ei olnud nii mõnigi Viljandi vallavolikogu liige veel kindel, kas ta hääletab neljapäevasel volikogu istungil Leie kooli sulgemise poolt või vastu või jääb erapooletuks. Volikogu esimees Mait Allas aga usub, et hääled kooli ümberkorraldamiseks on koos ja otsus saab tehtud.

Neljapäeval Heimtali koolis asetleidva istungi üks päevakorrapunkte on Leie kooli ümberkorraldamine. Eelnõu kohaselt soovib vald võtta vastu otsuse liita Leie kool hiljemalt 31. augustiks Kolga-Jaani kooliga, nii et lasteaed jätkaks sügisest nii Leie kui Kolga-Jaani koolimajas, aga esimese kuni kolmanda kooliastme õppetöö oleks Kolga-Jaanis. Nagu seisab eelnõus, tuleb 31. augustiks Leie kooli tegevus lõpetada ja arvata kooli õigusjärglaseks Kolga-Jaani kool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles