Spordihoone kohvik sulgebki märtsi lõpus uksed

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Kohvik Time Out on Viljandi spordihoones tegutsenud alates 2015. aasta lõpust. Nüüd peab linn nendele ruumidele uue rentniku leidma.
Kohvik Time Out on Viljandi spordihoones tegutsenud alates 2015. aasta lõpust. Nüüd peab linn nendele ruumidele uue rentniku leidma. Foto: Marko Saarm

Esmaspäeval otsustas Viljandi linnavalitsus pärast mitu nädalat kestnud vaidlusi, et rahuldab spordihoones tegutseva kohviku Time Out omaniku soovi kohvikupidamine erakorraliselt lõpetada, ning 1. aprillist spordihoones enam kohvikut ei ole.

2015. aasta lõpul spordihoones kohviku pidamiseks linnaga rendilepingu sõlminud Silver Särev osutas oma märtsi algul linnale saadetud kirjas hulgale puudustele, mis selles majas kohviku pidamise keeruliseks teevad, ning soovis nendele tuginedes lepingu erakorraliselt üles öelda ja saada vabastus lepingujärgsest kuuekuulisest etteteatamise tähtajast. «Tingituna jätkuvatest probleemidest maja kanalisatsiooni ja ventilatsiooniga ei ole võimalik enam jätkata antud kohas toitlustusteenuse pakkumist kvaliteetselt ja kahjustamata töötajate tervist,» kirjutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles