Vald ootab infot lagunenud teedest

Sakala
Copy
Pärast lume sulamist on näha, mis teest alles on jäänud.
Pärast lume sulamist on näha, mis teest alles on jäänud. Foto: Viljandi vallavalitsus

Viljandi vallavalitsus ootab elanikelt infot probleemsete teelõikude kohta. Vallavalitsuse teatel tegeleb vald praegu peamiselt lume sulamisel tekkiva vee juhtimisega teest eemale, lubatust suuremate defektide märgistamise ja parandamisega, massipiirangute kehtestamisega ning rikkumiste kontrollimisega.

Viljandi vallavalitsuse teedespetsialist Karl Õiguse sõnul on peamised probleemsed kohad teada ning teede kevadhooldus alanud. 

Õigus rääkis, et vallavalitsus on probleemseid kohti märgistanud, parandanud erakorraliselt asfaldiauke ning kutsunud korrale ettevõtteid, kes nõrga kandevõimega teedel üle kaheksa tonni kaaluvate masinatega liigelda soovivad. "Kaardistame valla teedel eelkõige neid kohti, kus sula on esile toonud puudusi," lausus ta. "Kutsun siinkohal vallarahvast üles teedega seotud probleemidest teada andma, kõige lihtsam on seda teha kaardirakenduse kaudu."  

Kaardirakenduse teedega seotud probleemide edastamiseks leiab aadressilt www.annateada.ee, samuti võib info saata aadressil viljandivald@viljandivald.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles