Lasteaedade liitmine tekitas vanemates hirmu sulgemise ees (1)

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Viljandi vald tahab liita Vana-Võidu lasteaia Viiratsi Rübliku lasteaiaga. See tooks endaga kaasa Vana-Võidu lasteaia juhi koondamise ja mõlemaid lasteaedu hakkaks juhtima Rübliku direktor. Vana-Võidu lapsevanemad ei ole valla plaaniga rahul ja koguvad selle vastu allkirju.
Viljandi vald tahab liita Vana-Võidu lasteaia Viiratsi Rübliku lasteaiaga. See tooks endaga kaasa Vana-Võidu lasteaia juhi koondamise ja mõlemaid lasteaedu hakkaks juhtima Rübliku direktor. Vana-Võidu lapsevanemad ei ole valla plaaniga rahul ja koguvad selle vastu allkirju. Foto: Marko Saarm

Viljandi vald andis jaanuari lõpus teada plaanist liita Vana-Võidu lasteaed Viiratsi lasteaiaga. Vana-Võidu lasteaia lapsevanemad kardavad, et niisugune plaan on esimene samm lasteaia sulgemiseks, ning koguvad selle vastu allkirju.

Nagu abivallavanem Irma Väre varem Sakalale on öelnud, on põhikooli- ja gümnaasiumi­seaduse mõistes tegemist liitumisplaaniga, mis tähendab, et väiksem, Vana-Võidu lasteaed liidetakse Viiratsi lasteaiaga. Tema sõnul on ainus protseduuriline muudatus see, et Vana-Võidu lasteaia direktori ametikoht koondatakse. «Laste ja vanemate jaoks suurt muutust ei tule,» märkis ta. «Kõige olulisem on meeskonnad ühtseks tervikuks sulatada.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles