Abja-Paluoja välijõusaal loodetakse avada jaanipäevaks

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Möödunud aasta kevadel rajati välijõusaal Karksi-Nuia (pildil). Tänavu kevadel plaanitakse see ehitada ka Abja-Paluoja spordikeskuse staadioni juurde.
Möödunud aasta kevadel rajati välijõusaal Karksi-Nuia (pildil). Tänavu kevadel plaanitakse see ehitada ka Abja-Paluoja spordikeskuse staadioni juurde. Foto: Elmo Riig

Niipea kui lumi on sulanud, plaanitakse Abja-Paluoja staadioni juurde välijõusaali rajama hakata ning ehkki osa rahast on veel puudu, loodetakse tööga valmis jõuda enne jaanipäeva.

Nagu ütles Abja spordi- ja tervisekeskuse juhataja ning projekti eestvedaja Kristi Tammist, on välijõusaali ehituse alustamiseks suurem osa rahast koos. Mittetulundusühing Noor Abja taotles Mulgimaa Arenduskoja kaudu Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ametilt (PRIA) seadmete soetamiseks 24 960 eurot, amet rahuldas taotluse ning määras toetussummaks 22 464 eurot.

Reguleeritavad raskused

«Hinnapakkumine on olemas masinatele ja PRIA toetuse omaosalus kümme protsenti tuleb vallalt. Nüüd on meil vaja leida veel rahastus aluspinnale, aga usun, et saame peagi ehitusega alustada,» rääkis Kristi Tammist.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles