Viljandimaa sündmused esmaspäeval, 27. märtsil

Copy
Ulrich Seidli värskeim film „Sparta“ linastub 27. märtsil Viljandi kinos Centrum. Film linastub rumeenia ja saksa keeles eesti-ja venekeelsete subtiitritega.
„Sparta“ on teine osa Seidli kolmeosalisest teosest olemise, armastuse, kuristike ja eriti selle teemal, kuidas minevik on moodustab vältimatult osa meie olevikust. „Sparta“ on järg filmile „Rimini“, mis linastus käesoleva aasta Berlinale võistlusprogrammis ja pälvis hulganisti kiitust Palići Filmifestivalil.
Ulrich Seidli värskeim film „Sparta“ linastub 27. märtsil Viljandi kinos Centrum. Film linastub rumeenia ja saksa keeles eesti-ja venekeelsete subtiitritega. „Sparta“ on teine osa Seidli kolmeosalisest teosest olemise, armastuse, kuristike ja eriti selle teemal, kuidas minevik on moodustab vältimatult osa meie olevikust. „Sparta“ on järg filmile „Rimini“, mis linastus käesoleva aasta Berlinale võistlusprogrammis ja pälvis hulganisti kiitust Palići Filmifestivalil. Foto: Kaader filmist

TEATER

Saarepeedi rahvamajas 27. märtsil kell 13 lasteteatri Mäng esituses «Seitsme maa ja mere taga». Sobib nooremale koolieale.

 

 

 

Viljandimaa südameliit korraldab 27. märtsil kell 13 oma liikmetele teabepäeva Posti tänav 20 saalis.

Sakala keskuse sammassaalis 27. märtsil kell 12 loeng teemal «Pärimine ja kinkimine». Räägib Viljandi notar Kersti Kulla. Korraldab Viljandi päevakeskus.

Centrumi kinos kell 19 Viljandi kogukonnakino: «Sparta». 

NÄITUSED

Kondase keskus on 26. -31. märtsini suletud näituste vahetuseks. Pikk tänav 8, Viljandi.

Sakala keskuses 27. aprillini Anne Prangeli maalinäitus «Redu». 28. aprillini Paul Meiesaare fotonäitus «Gold Lake Motel». Tallinna tänav 5, Viljandi.

Karksi-Nuia kultuurikeskuse sinises saalis 31. märtsini «Eesti pressifoto 2021». Viljandi maantee 1, Karksi-Nuia.

Viljandi linnaraamatukogus märtsi lõpuni Bàlint Pörneczi näitus «Figuràk». Tallinna tänav 11/1, Viljandi.

Rüki galeriis Art Allmägi ja Katrin Piile näitus «Paremad ajad ...». Tartu tänav 7c, Viljandi.

Viljandi Vabaduse platsil fotonäitus «Laulupeo teekond läbi aegade».

Ramsi raamatukogus 31. märtsini Viiratsi käsitööringide näitus. Näitus avatud raamatukogu lahtioleku aegadel. Ramsi 5, Ramsi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles