Tuleviku naiskond pani Pärnu Vaprusega seljad kokku ja jätkab kõrgemas liigas

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Tuleviku ja Pärnu Vapruse naiskond panid seljad kokku ning mängivad sel hooajal Eesti meistriliigas ühendvõistkonnaga. Fotol on ühendnaiskonna vedajad (vasakult) treener Sergei Vassiljev, Pärnu JK Vapruse tegevjuht Karin Lipstuhl, treener ja juhatuse liige Karl Palatu ja Viljandi Tuleviku klubi tegevjuht Rain Tölpus.
Viljandi Tuleviku ja Pärnu Vapruse naiskond panid seljad kokku ning mängivad sel hooajal Eesti meistriliigas ühendvõistkonnaga. Fotol on ühendnaiskonna vedajad (vasakult) treener Sergei Vassiljev, Pärnu JK Vapruse tegevjuht Karin Lipstuhl, treener ja juhatuse liige Karl Palatu ja Viljandi Tuleviku klubi tegevjuht Rain Tölpus. Foto: Marit Stepanova

Tänavusest hooajast saavad jalgpallifännid kaasa elada uues vormis ning uuendusliku lahendusega naiskonnale, kes asub mängima Eesti naiste meistriliigas: Viljandi Tulevik ja Pärnu Vaprus panid seljad kokku ning lõid ühendnaiskonna.

Kui mullune hooaeg lõppes selliselt, et tänavu pidanuks Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskond ning Pärnu Vaprus jätkama esiliigas, siis läbirääkimise tulemusena panid kaks klubi välja ühendnaiskonna, kes jätkab mängimist meistriliigas.

Nagu rääkis Viljandi Tuleviku klubi tegevjuht Rain Tölpus, siis ühendvõistkonnaga mängimine on klubile tuttav tee. "Oleme juba mitu aastat osalenud naiste meistriliigas Tuleviku ja Suure-Jaani ühendnaiskonnaga. Nüüd paneme välja ühendnaiskonna koos Vaprusega. Koostöö toimis varem Suure-Jaaniga hästi ja usun, et samamoodi läheb Vaprusega."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles