Selgusid Maramaa matemaatikavõistluse parimad

Priscilla Õmblus
Copy
32. korda peetud August Maramaa nimelisel matemaatikaülesannete lahendamise võistlusel selgusid Viljandimaa parimad noored matemaatikatundjad.
32. korda peetud August Maramaa nimelisel matemaatikaülesannete lahendamise võistlusel selgusid Viljandimaa parimad noored matemaatikatundjad. Foto: Elmo Riig

8. märtsil võtsid Viljandimaa koolide parimad noored matemaatikatundjad Viljandi Kesklinna koolis mõõtu 32. August Maramaa nimelisel matemaatikaülesannete lahendamise võistlusel.

Viljandi linnapea Madis Timpson väljendas heameelt selle üle, et nii paljud õpilased võistlusest osa võtsid. "Matemaatika on teadagi kõigi teaduste alus ja ma usun, et selle võistluse järjepidev toimumine on otseselt seotud ka sellega, et Viljandist ja Viljandimaalt on sirgunud palju silmapaistvaid inimesi," rääkis linnapea. "Suur tänu neile, kes on järjepidevalt seda unikaalset võistlust vedanud ja sellega noortesse matemaatikahuvi süstinud ning palju õnne kõigile tänavustele võitjatele!"

Võistlusel osales 41 õpilast kolmes vanuseklassis: seitsmendast ja kaheksandast klassist 15, üheksandast ja kümnendast klassist 13 ning üheteistkümnendast ja kaheteistkümnendast klassist 13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles