Viljandi HC üle aasta kestnud võidujada Balti liigas katkes Tapal (1)

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi HC peatreener Marko Koks nentis pärast pikka Balti liiga võidujada katkemist, et poolfinaali pääseja selgub ikkagi kahe mängu kokkuvõttes ning katki ei ole avamängu kaotusest midagi.
Viljandi HC peatreener Marko Koks nentis pärast pikka Balti liiga võidujada katkemist, et poolfinaali pääseja selgub ikkagi kahe mängu kokkuvõttes ning katki ei ole avamängu kaotusest midagi. Foto: Elmo Riig

454 – täpselt nii mitu päeva püsis tiitlikaitsja Viljandi HC Balti liigas võitmatu. Hooaja põhiturniiri puhaste paberitega läbinud Viljandi HC ilmatu pika võidujada katkestas eelmisel laupäeval Tapal liiga veerandfinaali avakohtumises sealne Tapa / N. R. Energy. Et edasipääseja selgub kahe mängu kokkuvõttes ja vastaste edu on korduskohtumise eel kaheväravaline, pole katki veel midagi.

«Elu läheb edasi – mängime ikkagi kahe mängu kokkuvõttes,» nentis Viljandi HC peatreener Marko Koks pärimise peale, kas ta on pettunud või väga pettunud. «Meil oleks olnud võimalus see seeria ära otsustada, aga … Mingil põhjusel ei tahtnud me seda teha.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles