PÕHJA-SAKALA Vallavanem oma päästepaketile volikogu toetust saanud ei ole

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Vallavanem Karel Tölp on pakkunud välja üsna põhjaliku valla päästepaketi ning teinud sellest lähtudes ka muudatusettepanekud tänavusse eelarvesse, aga suurt toetust pole ta saanud ei volikogult ega rahvakohtumistel. Foto pärineb vallajuhtide kohtumiselt Võhma inimestega.
Vallavanem Karel Tölp on pakkunud välja üsna põhjaliku valla päästepaketi ning teinud sellest lähtudes ka muudatusettepanekud tänavusse eelarvesse, aga suurt toetust pole ta saanud ei volikogult ega rahvakohtumistel. Foto pärineb vallajuhtide kohtumiselt Võhma inimestega. Foto: Elmo Riig

Põhja-Sakala vallavalitsus teatas sel teisipäeval, et tutvus volikogu enamuselt saadud tagasiside ja ettepanekutega oma eelarve muutmise plaani kohta, aga mingit arvamus ei avaldanud. Vallavanem Karel Tölp nentis, et volikogust tulnud plaanid tema pakutud arenguplaane ei toeta.

Küsimusele, kas seni tulnud tagasiside viib mõtted tagasiastumisele, Karel Tölp otsesõnu ei vastanud, küll aga nentis, et praegune valla arengu üle otsustajate tegevussuund on selline, et tema isiklik motivatsioon kipub raugema. Tölp nentis, et ta ei näe, kuidas vald peaks liikuma raskest seisust välja. "Kui resultaati ei paista, on raske leida motivatsiooni," nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles