Viljandimaa vibusportlased korraldasid Eesti meistrivõistlustel medalisaju

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi spordikooli õpilane Birgit Metsjõe (keskel) võitis Eesti vibuspordi sisemeistrivõistlustel kuldmedali nii U-21 vanuseklassi kui naiste arvestuses. Fotol on U-21 vanuseklassi esikolmik (vasakult) Marielle Laasmaa, Birgit Metsjõe ja Mariann Hanna Johanson.
Viljandi spordikooli õpilane Birgit Metsjõe (keskel) võitis Eesti vibuspordi sisemeistrivõistlustel kuldmedali nii U-21 vanuseklassi kui naiste arvestuses. Fotol on U-21 vanuseklassi esikolmik (vasakult) Marielle Laasmaa, Birgit Metsjõe ja Mariann Hanna Johanson. Foto: Priidu Paomets

Viljandimaa vibusportlased näitasid märtsikuu esimesel nädalavahetusel Harjumaal Saku spordihoones peetud Eesti sisemeistrivõistlustel täpset silma ja kätt ning pälvisid hulganisiti tiitleid ja medaleid.

Laupäeval võtsid mõõtu U-13 kuni U-21 vanuseklassi sportlased, pühapäeval võistlesid täiskasvanud ning neile pakkusid konkurentsi eelmisel päeval U-13 ja U-15 vanuseklassis võitjaks tulnud ning U-18 ja U-21 vanuseklassis medali saanud.

"Birgit Metsjõe tegi vägitegusid ja sai nendelt võistlustelt kaela kaks kuldset medalit: U-21 vanuseklassis ja naiste arvestuses,” lausus Viljandi spordikooli treener Aune Varik. "See oli võimas saavutus," õhkas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles