Sakala ootab juubelikingiks küsimusi tegijatele ja otsib pikaaegseimat tellijat

Sakala
Copy
Carl Robert Jakobsoni asutatud Sakala ilmus esimest korda vana kalendri järgi 11., uue kalendri kohaselt aga 23. märtsil.
Carl Robert Jakobsoni asutatud Sakala ilmus esimest korda vana kalendri järgi 11., uue kalendri kohaselt aga 23. märtsil. Foto: Marko Saarm

23. märtsil möödub 145 aastat Sakala esmailmumisest. Kui tavaliselt esitavad lugude tarvis küsimusi Sakala ajakirjanikud, siis nüüd kutsuvad lehetegijad oma lugejaid pärima kõige kohta, mis neile toimetuse töö juures huvi pakub.

Sakala peatoimetaja Hans Väre sõnul näevad kümned tuhanded silmapaarid ajakirjanike töö tulemust, kuid enamasti mitte seda, mis selle taga seisab. «Rumalaid küsimusi pole olemas, nii et küsida võib kõige kohta ja kui see just allikakaitse või ärisaladusega varjatud pole, püüame vastata,» sõnas ta.

Küsimusi saab saata Sakala Facebooki lehe kaudu, meilitsi aadressil hans.vare@ajaleht.ee või postiga aadressil Tartu tänav 8, 71020 Viljandi. Ajakirjanikud vastavad veebis 23. märtsil kella 14 alates ning siis saab artikli kommentaariumis ka otse küsimusi esitada. Päev hiljem jõuavad vastused paberlehte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles