Koondise väravavaht Rasmus Ots mängust Iisraeliga: nad said meile piisavalt pähe sisse, et liiga teha

Priscilla Õmblus
Copy
Väravavaht Rasmus Otsa sõnul jäi Eesti koondise mängus vajaka mitmest elemendist, kuid eelkõige mentaalsest valmisolekust.
Väravavaht Rasmus Otsa sõnul jäi Eesti koondise mängus vajaka mitmest elemendist, kuid eelkõige mentaalsest valmisolekust. Foto: Helin Potter (Eesti käsipalliliit)

Eesti käsipallikoondisel tuli pühapäevases Euroopa meistrivõistluste valiksarja korduskohtumises Tel Avivis Iisraeli nappi paremust tunnistada ning nagu ütles üks koondise viljandlasest liikmeid Rasmus Ots, ei saanud rahule jääda ei mentaalse valmisoleku ega platsil nähtuga.

«Oli ju ka põhjust,» lausus Viljandi HC ja Eesti koondise väravavaht Rasmus Ots nentimise peale, et mängijate näost oli näha suurt pettumust. «Palju meil neid mänge tuleb, kus meil on selles mõttes tunne või potentsiaalne võimalus võita! Kui paberil panna need kaks koondist kõrvuti, siis nende käes oli jämedam ots, aga esimesest mängust oli aru saada, et tegelikult on mängida küll ja veel,» rääkis ta. «Meil oli kõvasti juurde panna, aga lõpptulemus ei olnud selline … rahuldav.»

Eelmisel neljapäeval Tallinnas Kalevi spordihallis peetud avakohtumise võitis Eesti kahe väravaga – 30:28. Tel Avivis jäi meie koondis kahe väravaga, 27:29 alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles