Üha lisanduvad tänavaaugud panevad autojuhid slaalomit sõitma

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Paalalinna Lääne tänavast on saanud üks auklikumaid sõiduteid. Omajagu lõhuvad tänavat raskeveokid, mis viivad ehitusmaterjali haigla ehitusele.
Paalalinna Lääne tänavast on saanud üks auklikumaid sõiduteid. Omajagu lõhuvad tänavat raskeveokid, mis viivad ehitusmaterjali haigla ehitusele. Foto: Elmo Riig

Viljandi tänavatesse kiiresti tekkivad augud annavad endast selgelt märku ka linnaliinidel tegutseva bussifirma remonditöökojas. Bussid lagunevad, ehkki tänu oma suurusele pääsevad nad paljudest sõiduautosid lõhkuvatest aukudest üle nii, et neid eriti ei tunnegi.

«Teehooldus mõjutab meie tööd väga tuntavalt,» nentis Viljandis tegutseva firma Atko Bussiliinid kohalik juht Jannar Vissak. Mureks on olnud viimasel ajal nii lumerohkus kui teeaugud. «Aga linn on veel võrdlemisi heas seisus,» hindas Vissak teeolusid.

Tänavaaugud häirivad mõistetavalt kõiki autojuhte ja nii tegi üks Põhja-Sakala valla elanik Facebooki üleskutse, et viljandlased võiksid koguneda ja teha Paala tee ise korda. Üleskutse oli postitaja enda sõnul mõeldud probleemile tähelepanu tõmbamiseks ja auke soovitas ta lappida valimislubadustega. Ometi kogus too postitus suure hulga jälgijaid ning jõudis esimese paari päevaga sadade Facebooki kasutajateni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles