Viljandi lagunenud tänava kasutaja kutsub üles löökauke valimislubadustega parandama

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Paalalinnas on mitu tänavat, millel liigelda on paras katsumus, sest auke on seal ohtralt ning tekib kevadel muudkui juurde.
Paalalinnas on mitu tänavat, millel liigelda on paras katsumus, sest auke on seal ohtralt ning tekib kevadel muudkui juurde. Foto: Elmo Riig

Põhja-Sakala vallas elav, kuid iga päev Paala teed mööda sõitev Kalle Lohk tegi nädalavahetusel tänava halvale seisule tähelepanu tõmbamiseks ürituse  "Teeme Paala tee ise korda" ning soovitas aukude täitmiseks kasutada näiteks äsjaseid valimislubadusi. Ettevõtmine on pälvinud sotsiaalmeedias suure tähelepanu.

"Nagu näha, siis asi töötab ja tänava seisukord läheb paljudele Viljandi elanikele korda. 48 tunniga on sellele reageerinud üle 500 inimese," sõnas ta. Lohk ise kasutab tänavat sõitudeks vähemalt kaks korda päevas. "Ilmselt viimane mees, kes selle tänava kapitaalseks remondiks käsu andis, oli Brežnev,” nentis ta, viidates Nõukogude Liidu omaaegsele juhile, kes suri 1982. aastal. "Sellest ajast pärineb ka selle tänava teekate."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles