Põrsas kotis. Mis peitub Rootsist pärit viieeuroses riidepambus?

Copy

Ühismeedia müügigruppides tuleb aeg-ajalt ette kuulutusi, kus pakutakse kasutatud rõivaid suurtes prügikottides. Sealjuures on aga väike konks. Riided tuleb osta kui põrsas kotis, sest enne sisse vaadata ei tohi ja kaupa ümber vahetada ei saa. Kas seesugune ost tasub end ära?

Leian kuulutuse, milles pakutakse Rootsist pärit sorteerimata rõivastega 150-liitrisi kotte viie euro eest. Kirjas on, et rõivaid on vastsündinutest kuni suuruseni 3 XL. Pluuside, pükste, jopede, kampsunite, seelikute ja kleitide kõrval peaks leiduma, voodipesu ja rätikuid. "Oleneb kottidest – võib leida uusi riideid kui ka väga palju erinevaid firmariideid. Lindex, Huppa, Lenne, Adidas, Nike, Puma, Tommy ...” seisab müügikuulutuses. Müüja rõhutab, et kotte ta tagasi ei osta ja ümber ei vaheta.

Kuulutus tõmbab küll tähelepanu, aga käsi ei tõuse kommentaariumisse sooviavaldust kirjutama hoolimata väitest, et kotis võib leiduda firmariideid, millega oma riidekappi rikastada või mida hoopis rahategemise eesmärgil maha müüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles