Eesti karikavõistlustele Viljandisse jätavad pooled võistkonnad tulemata

Priscilla Õmblus
Copy
Homme peetakse Viljandi jäähallis esimest korda naiste hoki karikavõistluste turniiri, kus esialgu pidanuks mängima meistriliiga kuus naiskonda, aga pooled neist loobusid. Viljandi-poolsete korraldajate sõnul loobuti jäähalli kehvade tingimuste tõttu, kuid hokiliidu sõnul polnud see määrav äraütlemise põhjus.
Homme peetakse Viljandi jäähallis esimest korda naiste hoki karikavõistluste turniiri, kus esialgu pidanuks mängima meistriliiga kuus naiskonda, aga pooled neist loobusid. Viljandi-poolsete korraldajate sõnul loobuti jäähalli kehvade tingimuste tõttu, kuid hokiliidu sõnul polnud see määrav äraütlemise põhjus. Foto: Elmo Riig

Homme mängitakse Viljandi jäähallis esimest korda Eesti naiste karikavõistluste turniiri, millel oleks pidanud osalema kõik kuus meistrivõistlustelgi kaasa teinud hokiklubi. Paraku teatasid kolm neist, et jätavad tulemata, ning tõid Viljandi-poolsete korraldajate teada põhjuseks jäähalli kehvad tingimused. Hokiliidu teatel polnud see määrav äraütlemise põhjus.

Veebruari lõpus peeti viimased PAF naiste hokiliiga Eesti meistrivõistluste kohtumised ning selleks, et hokinaistele mängurõõmu pakkuda ja kõik hooaja lõpuks korraga hokiväljakule saada, otsustas hokiliit korraldada naiste karikavõistlused esimest korda Viljandis. Olgugi et karikavõistluste juhendis on kirjas, et kõigile Eesti meistrivõistlused kaasa teinud klubidele on karikamängudel osalemine kohustuslik, otsustas kuuest klubist kolm osalemisest loobuda.

Viljandi Hokiklubi naiskonna esindaja Eve Elken
Viljandi Hokiklubi naiskonna esindaja Eve Elken Foto: Elmo Riig
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles