Viljandi gümnaasium toob tunnustatud muusikali "Ükssarvik" taas lavale

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Viljandi gümnaasiumi muusikali "Ükssarvik" produtsent on Ave Alvre, muusika autorid Teet Kaur ja Aare Külama, libreto autor ja lavastaja Silvia Soro ning liikumisseaded Herta Soro ja Kertu Alvre.
Viljandi gümnaasiumi muusikali "Ükssarvik" produtsent on Ave Alvre, muusika autorid Teet Kaur ja Aare Külama, libreto autor ja lavastaja Silvia Soro ning liikumisseaded Herta Soro ja Kertu Alvre. Foto: Ene Nobel

Viljandi gümnaasiumi õpilased ja vilistlased tõid sügisel kooli 10. aastapäeva puhul lavale muusikali "Ükssarvik", mis pälvis tunnustust ja sai positiivset tagasisidet nii linnavalitsuselt kui kultuurirahvalt. Tuleval nädalal saab etendust pärimusmuusika aida laval uuesti näha.

Nagu rääkis Viljandi gümnaasiumi huvitegevuse koordinaator ja muusikali produtsent Ave Alvre, oli neid inimesi, kes ei saanud sügisel etendusele tulla ja küsisid, kas seda veel mängitakse. "Me siis otsustasime, et mängime. Silvia Soro geniaalsele libretole on Teet Kaur ja Aare Külama loonud nii imelise muusika, mida peab lihtsalt rohkem inimesi kuulma ja nägema."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles