Viljandi Metall andis poolfinaalseeria avangus edu vastasele

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Metalli naiskonnal tuli naiste meistriliiga poolfinaalseeria esimeses kohtumises tunnistada Tartu Ülikool/BigBanki 3:0 paremust. Kolme võiduni peetava seeria teine kohtumine on pühapäeval Viljandi spordihoones.
Viljandi Metalli naiskonnal tuli naiste meistriliiga poolfinaalseeria esimeses kohtumises tunnistada Tartu Ülikool/BigBanki 3:0 paremust. Kolme võiduni peetava seeria teine kohtumine on pühapäeval Viljandi spordihoones. Foto: Marko Saarm

Kolmapäeva õhtul naiste meistriliiga kolme võiduni peetava poolfinaalseeria esimeses kohtumises Viljandi Metalli võõrustanud Tartu Ülikool / BigBank võitis avakohtumise 3:0.

Põhiturniiri teise Tartu Ülikool/Bigbanki ja kolmanda Viljandi Metalli kohtumine oli oodatult põnev. Kolmest geimist kaks kujunesid võrdsete vastasseisuks: esimene geim lõppes tartlannade kasuks seisuga 27:25 ja kolmas 25:22. Seejuures oli esimeses geimis Viljandi Metallil seisul 24:23 ka geimpall kasutada, kuid tal ei õnnestunud seda realiseerida. Teises geimis tuli Viljandi Metallil vastaste paremust tunnistada seisuga 25:9.

Nagu nentis Viljandi Metalli peatreener Margit Keerutaja-Must, läks teine geim aia taha ilmselt esimese geimi lõpus tekkinud eksimuste pärast. "Vahel ei saa need määravaks, vahel saavad. Aga teises geimis… No ei tulnud midagi välja," rääkis Keerutaja-Must. "Ilmselt oli ka psühholoogiline pettumus, mis halvas soorituse, sest oleks saanud mängida küll."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles