Maailma poksiparemikku pürgiv Sigrid Kapanen: ma tahan veel võita

Priscilla Õmblus
Copy
20-aastane Sigrid Kapanen Viljandi Kondor Fight Clubist pälvis vähem kui kuu ajaga Eesti meistri tiitli Tai poksis, kikkpoksis ja klassikalises poksis. Treener Ringo Tipu (paremal) sõnul on sellise tulemuse saavutamise taga rohke treening ja julgus.
20-aastane Sigrid Kapanen Viljandi Kondor Fight Clubist pälvis vähem kui kuu ajaga Eesti meistri tiitli Tai poksis, kikkpoksis ja klassikalises poksis. Treener Ringo Tipu (paremal) sõnul on sellise tulemuse saavutamise taga rohke treening ja julgus. Foto: Elmo Riig

Tehke järele või … Viimase vähem kui kuu ajaga Eesti poksiringides puhta töö teinud – Tai, kikk- ja klassikalises poksis meistritiitli oma nimele kirjutanud viljandlanna Sigrid Kapanen kogub nüüd vormi maailmameistrivõistlusteks. Et korra on ta sealt juba kullaga naasnud, siis vähemaga ta leppida ei kavatse.

«Ikka kullaga on eesmärk tagasi tulla,» kinnitas 20-aastane Kondor Fight Clubi liige Kapanen, kes ülemöödunud aasta lõpus tuli Tais Bangkokis U-23 vanuseklassi Tai poksi maailmameistriks.

Nagu ta ütles, pani see medal teda veel enam pingutama lootuses uuesti niisugust võidu maitset tunda ning ühtlasi tõestas, et saab küll ka Eesti poksija Tais sealsete oma ala tippude ees maailmameistriks tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles